قیمت سکه و ارز
۱۳۹۵/۰۷/۱۶ - ۱۴:۲۸
سرپرست معاونت اجتماعی مازندران:

یکی از ضاربان حادثه تیراندازی هیئت علقمه ساری دستگیر شد/ پیدا کردن سرنخ جدید از ابعاد حادثه دیشب

سرپرست معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران گفت: با تلاش کارآگاهان آگاهی استان، یکی از ضاربان حادثه تیراندازی شب گذشته هیئت علقمه ساری دستگیر شده است.

 یکی از ضاربان حادثه تیراندازی هیئت علقمه ساری دستگیر شد/ پیدا کردن سرنخ جدید از ابعاد حادثه دیشب

به گزارش سراج24،سرهنگ پاسدار حجت الله حاجی پور  اظهار داشت: عملیات تعقیب و گریز برای دستگیری ضارب حادثه تیراندازی در هیئت علقمه بلوار کشاورز ساری انجام شده است.

وی افزود: در همان ابتدای ورود عملیات پلیسی کارآگاهان، فرد ضارب نخست شناسایی شده و فرد دیگری متواری شده است.

حاجی پور با اشاره به اینکه یکی از افرادی که در جریان تیراندازی شب گذشته نقش داشته ساعتی پیش دستگیر شده است، تصریح کرد: این فرد اکنون در بازداشت بوده و سرنخ‌هایی از دستگیری فرد ضارب اصلی در دست خواهد آمد.

سرپرست معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران با بیان اینکه ضاربان دو نفر بوده و از درون خودروی 206 با سلاح شکاری اقدام به تیراندازی به سمت ایستگاه صلواتی کردند، افزود: در این حادثه دو تن از خادمان حسینی مورد اصابت گلوله قرار گرفتند.

حاجی پور با اشاره به اینکه عملیات جراحی و درمانی روی دو مجروح حادثه دیشب در بیمارستان بوعلی سینای ساری در حال انجام است، گفت: بر اساس تحقیقات اولیه مشخص شده که خصومت شخصی دلیل این حادثه تیراندازی بوده است.

وی بار دیگر با تاکید بر حفظ آرامش مردم مرکز استان و سایر شهرهای مازندران در مراسمات عزاداری سالار شهیدان، افزود: از مردم عزادار و جوانان دوستدار سالار شهیدان می‌خواهیم با آرامش خاص و بدور از مزاحمت برای ساکنان و بیماران، اقدام به عزاداری کنند.

سرپرست معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی مازندران از انجام تدابیر امنیتی مطلوب برای امنیت عزاداران و خادمان حسینی در ایام و شب‌های قبل و حین تاسوعا و عاشورای حسینی در شهرها و روستاهای استان با کمک نیروهای آگاهی، همیار محرم و مردمی خبر داد.

حاجی پور پیش بینی کرد: فرد ضارب دیگر تا ساعتی دیگر دستگیر و تحویل قانون شود.

منبع:تسنیم

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴